Sabtu, 8 Januari 2011

Izamir Ridzwan Pendrive GiveAWay



1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini....

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..
4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..
5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.. 


##Spesifikasi hadiah :

  • Kingston Data Traveler 101 G2 ( IR akan gantikan dengan latest model, kalau keluar baru laa)
  • Berkapasiti 4GB setiap satu
  • 4 Pemenang.. Pemenang akan ditentukan melalui Random.org... Ala-ala macam cabutan bertuah gitu.. 
Selamat Berjaya..!!!

  • Aku join contest daripada Izamir Ridzwan...nak try luck la sebab...pemilihan pemenang melalui Random.org.....sesape yang bertuah..memang rezeki masing2 la.. Lagi satu..time aku jengah blog tuan punya contest dah 300lebih blogger yang dah join contest ni....memang ramai giler....sebab tu aku cakap kalau sesape yang menang memang bertuah la....bertuah dalam kalangan beratus2 penyertaan....uuhhuuhuhuh...kot2 tuah ada kat aku...sape tahu kan...tuah ayam nampak dikaki...tuah manusia siapa yang tahu kan....insyaallah doa-doakan untuk aku n peserta2 lain,k...apa-apa pun...contest ni menarik ramai penyertaan...tabik hormat la kat tuan punya contest ni..hehhehe


4 comments:

hawiz berkata...

wahhh..demo tag kawe ehh..TERIMA KASIH !!!..jgn lupe follow blog kawe..yihaaa..

Mohd Ridhuan berkata...

bereh...jange xjoin pulok contest ni....uuhhhuuh

E.d.Y berkata...

good luck k..:)

Mohd Ridhuan berkata...

thanks abg edy...