Jumaat, 7 Januari 2011

GIVEAWAY EDY : AWAK BUSUK!


Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi...

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

Tagged kepada :

blogger lelaki : The Edean's Tales

blogger perempuan : This is Aisyah's Blog



p/s : nak tahu lebih lanjut klik sini The Beauty In Ugly dan hadiah-hadiah bakal dimenagi anda  klik sini Hadiah GiveAway.ok.....

saja-saja nak join contest ni...kot2 ada luck nak menang...sape tahu kan...insyaallah...doa2kan,k......apa lagi....jom ramai2 join contest ini.k...

7 comments:

E.d.Y berkata...

Thanks sudi join giveaway ni..semoga ada tuah untuk menang miniature tu...good luck..:)

Mohd Ridhuan berkata...

welcome abg edy...
thanks gak...coz wat contest...
hhehhehehhe
masih baru ag lam berblog...

Lulu caldina berkata...

good luck..

Mohd Ridhuan berkata...

thnks sis....
heehehehe

butterflyana berkata...

Good Luck!
:)

aleen aiden berkata...

saye wangi!jd saye xbley join contest nih la eyh?hee

Mohd Ridhuan berkata...

Butterfly.....thanks a lot....

Aleen Aiden........wangi dah ek....rugi r tak join contest nie....hehehheheh