Sabtu, 15 Januari 2011

Contest Foto Kiut ^_^ oleh Ka-Ching PreLoved


Contest datang lagiiiiiii~
Saje murah hati nak bg korang-korang hadiah hehe

Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mesti la ade blog sendiri.
  2. Follow blog Ka-Ching Preloved & Lipat's Bundle
  3. Letak banner kat side bar dgn kat entri dan linkkan terus ke Contest Foto Kiut
  4. Buat entri simple tentang contest ni dan upload gambar yg PALING KIUT yg korang ade. Tak kesah la gambar adik ke, jiran ke, mak korang ke, ramai-ramai ke, diri sendiri ke...asalkan yg KIUT MIUT ^_^
  5. Sape-sape pun boleh join.. Lelaki/Perempuan.
  6. TIADA had umur ^_^
  7. Tinggalkan link kat comment tau!
Pemenang akan dinilai berdasarkan gambar yang PALING KIUT
Tarikh Tutup Penyertaan Pada
31hb Januari 2011
**sebarang persoalan boleh je Emailkan ke nuradzilah09@gmail.com

JOM JOIN RAMAI-RAMAI


 update: Zila rase pemenang ade 2 kot? 
i) gambar kiut baby/kanak-kanak
ii) gambar kiut dewasa hehe...

sumber : blog Ka-Ching PreLoved
Foto kiut yang aku sertakan untuk contest ni ialah gambar yang aku jadikan profil pic...iaitu gambar anak saudara laki aku Muhammad Lutfi b. Wa...lihat kat bawah!!!



nota: sekarang suka join contest2 la...contest yang simple je dan tidak membebankan...yang penting menyenangkan...kot2 ade rezeki untuk anak saudara aku...siapa yang tahu...doa-doakan untuk aku dan anak saudara aku,k..insyaallah..moga termakbul..

2 comments:

Diya Edhayaa berkata...

cm bez jep cntest ni...

Mohd Ridhuan berkata...

@Diya Edhayaa

join la...mari kite same meriahkan contest ni...