Ahad, 2 Januari 2011

Bloglist Istimewa Untuk Blogger baru

Ahsfantasy24.com ingin menjejaki blogger baru, khususnya bagi mereka yang mempunyai bilangan follower kurang daripada 300. Tak kiralah walau dah bertahun, tapi kadang-kadang tetap baru kan bila tak ramai yang berkunjung. Rasa segan nak beramah mesra dengan mereka yang punya follower yang ramai? Jangan bimbang sebab anda pun mampu setanding mereka, berusahalah.

Sebagai penutup 2010 ni, saya berhasrat nak himpunkan blogger yang mempunyai follower yang kurang daripada 300 orang follower. Saya telah membina page untuk diisikan oleh blogger baru yang bertujuan bagi menaikkan trafik dan meningkatkan follower mereka. Mahu sertai? Ikuti syarat yang berikut:


  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang;
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini;
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong.
Tag kepada SkoozsanPjazAisyah....

6 comments:

Mohd Ridhuan berkata...

heehhehehehhe....
sesuai untuk aku yang baru nak belajar tentang blog...

shazmonaz berkata...

terima kasih kerana memberi peluang pada kami bloggers baru..

shazmonaz berkata...

anyway, done..

http://shamonaz.blogspot.com/2011/01/baik-punya-bloglist-istimewa-untuk.html

dan sy juga dh jadi google follower anda..

Mohd Ridhuan berkata...

thanks bro sarin...
i really appreciate..

Meera berkata...

Sy pun blogger baru aktif.. hehe:)

Mohd Ridhuan berkata...

@ Meera

sy pun blogger baru...
tpaktif time tertentu je...
heheheh