Khamis, 26 Mei 2011

Saya Blogger Malaysia Yang Berinformasi

Saya Blogger Malaysia
SEGMEN SAYA BLOGGER MALAYSIA (SBM)


Blog ni ditubuhkan Pada 6 November 2010..tapi rasanya sebelum tu lagi kot...tapi entri yang sebelum2 tu dah delete dah...Tujuan penubuhan blog ni adalah sekadar suka-suka dan adanya blog ini  aku dapat follow la blog2 yang aku suka..Jadi aku dapat tahu la entri yang terkini blog yang telah aku follow..Blog ni dah banyak kali bertukar layout...yang ni dah masuk layout yang ke 3 atau 4.Lupa dah...uhuhhuuhu.. Dulu-dulu selalu letak widget yang terlampau banyak...kekadang menyemak la jugak..sejak 2menjak duk timbang berat blog...so buang la widget yang mana yang tak sesuai atau tak diperlukan lagi...Jadi...loading untuk blog ni semakin cepat walaupun tak de la cepat sangat...masih dalam proses untuk meringankan blog...Banyak belajar pasal blog melalu blog tutorial dan blog2 senior  yang profesional bab2 blogger ni...Sekarang masih lagi dalam proses pembelajaran dan masih baru dalam bab2 blogger ni... Tunjuk ajar dari sahabat2 blogger amat dialu-alukan...Terima kasih kepada sahabat2 blogger yang sudi jadi follower blog ni...
Sekian dulu...


Pantun:


Mari Kawan Mari Teman,
Mari Kita Ziarah-Menziarahi,
Segmen SBM Masih Berjalan,
Mari kita sama-sama menyertai.



nota : Terima kasih kepada Miss Nusha melalui saudari ini...aku mengetahui segmen ini...Mari kita sama-sama memeriahkan segmen ini..
segala pertanyaan berhubung segmen ini sila klik Segmen Blogger Malaysia Yang Berinformasi dan tarikh tutup penyertaan pada 1 JUN 2011..

26 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

wah,thnx sudi join jg akhirnya!!

Mohd Ridhuan berkata...

@ nuyui a.k.a miss NUSHA

sama2...
no hal la...
hehehhe

liyana berkata...

agk berinformasi..huhu

Edy Zaidi berkata...

macam menarik je

Mohd Ridhuan berkata...

@ liyana

terima kasih...
jom la join segmen ni....
hehehhe

Mohd Ridhuan berkata...

@ Edy Zaidi

abg edy jom r memriahkan segmen ni...
huuhuuuh

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

uihhhhh banyak manfaat untuk kita bersama mari kita memeriahkan blogger dengan informasi

Mohd Ridhuan berkata...

@ Afzainizam

nanti join r segmen ni...
huuhuhuh

kokser kokdam berkata...

wah3.. bagus utk aku ni.. =D

Mohd Ridhuan berkata...

@ kokser kokdam

demo join r segmen ni...
hehheheh

Ash Shikano berkata...

ganah pantun~ haha..
salam kenal ^^

Mohd Ridhuan berkata...

@ Ash Shikano

hahhahha...
nganying ko?
pantun kucar kacir...
huuuhhu...
slam kenal gak

Ini Kisah Tia berkata...

inyaAllah Tia join ;)

adan berkata...

berkawan dengan blogger memang best.. dapat memahami keadaan rakan blogger melalui penulisan..

cucu umie berkata...

mcm best shje segmen ini..ad mase nty ayie join..

ABU berkata...

wah bagus la segment ni.

pantun dua kerat:
mari kawan mari ke mari
kita harus hormat menghormati

haha..:D

a.samad jaafar berkata...

terus terang blog saya lebih kepada pengalaman diri.. err.. informasi ke tu.. blog saya yg lagi satu tu.. mungkin ada infomasi sesikit.. tp ambik oang punya ! hahahaha..

Mohd Ridhuan berkata...

@ Ini Kisah Tia

sama2 la...
memeriahkan segmen ini...
ehhehhe

Mohd Ridhuan berkata...

@ adan

sama2 kita mengeratkan hbgn silaturahim...
'hehheheh

Mohd Ridhuan berkata...

@ cucu umie

hehehheh...
sertai jgn xsertai...
heehheh

Mohd Ridhuan berkata...

@ ABU

kalo bgus...
bgus la...
hehehheh

Mohd Ridhuan berkata...

@ a.samad jaafar

pengalaman diri sendiri juga merupakan informasi...
drpd pengalaman kita...
mungkin menjdi rujukan sesiapa...
hehhehe

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

mndpt smbutan!!

tahniah!!

Mohd Ridhuan berkata...

@ nuyui a.k.a miss NUSHA

sama2...
hhehehhe

A retarded kitty berkata...

wah! best jugak segmen ni

Mohd Ridhuan berkata...

@ A retarded kitty

nanti join la...
hehhehe