Isnin, 25 April 2011

3 Reasons Why We Shouldn't Cheat on Exams by Aiman Azlan



nota : mujur dah xde exam....tapi tertarik la dia punya vlog ade mesej dan dakwah yang        disampaikan..terjumpa kat facebook...ada kawan2 duk share pasal ni.. sesape nk tgk vlog Aiman Azlan...boleh la ke  fan page dia kat fb. sila klik FAN PAGE AIMAN AZLAN dan layari la youtube untuk tengok vlog yang lain2 lagi...

11 comments:

Pendrive16G berkata...

salam
koi pon ada exam jumaat ni :)

Mohd Ridhuan berkata...

@ Pendrive16G

waalaikumussalam...
all the best....

Dunia Ibadah berkata...

tipsnya bagus juga,terimakasih sudah berbagi infonya, salam ukhuwah sahabat.

Mohd Ridhuan berkata...

@ Dunia Ibadah

sama2....
salam ukhuwah juga...

ayie berkata...

huhu best la da xde exam

ayie berkata...

anda di tag.. jawab exam ni gak.. haha

http://ayie-fikri.blogspot.com/2011/04/contest-semua-tentang-4.html

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
prosedur bawa masuk kenderaan luar

diy bumper pecah bumper calar

aku dah melalui zaman peperiksaan sakit menyakitkan... tak sangup lagi lahhh

mie berkata...

gud luck!!!
itu je yang dapat gue ucapkan..
eheheee

Mohd Ridhuan berkata...

@ ayie

huuhuhuh...
tahu xpe,,,,
xyah duk serabut pkir exam dah...
heheheh

Mohd Ridhuan berkata...

@ Afzainizam

cam pedih je bunyi,,,,,
seksa sngt ngan exam ke...
hehehhehe

Mohd Ridhuan berkata...

@ mie

terima kasih....
hehehehhe